PENTRU SFATUL UNUI EXPERT SAU PENTRU CERERE OFERTA SUNATI LA - 0754 231 212 - SAU COMPLETATI FORMULARUL:

 

Servicii oferite

ServiciiDe la marmura pana la mozaic asiguram reconditionarea suprafetei dumneavoastra din piatra naturala. Oferim servicii de cea mai buna calitate la preturi competitive. Fiecare lucrare este atent executata pentru satisfactia dumneavoastra. Daca aveti o pardoseala, un perete sau blat matuite sau cu zgarieturi, noi redam stralucirea si luciul pietrei naturale.

 

Efecuam servicii de:

Reconditionare piatra naturala

- prin diferite procedee de slefuire si lustruire

Impermeabilizare piatra naturala

- pentru a asigura o bariera protective pe suprafata pietrei care impiedica absorbtia apei sau a altor substante lichide care pot pata sau chiar distruge piatra. Acest tratament incheie procesul de reconditionare a oricarei suprafete din piatra naturala. Folosim impermeabilizante de cea mai buna calitate pentru a va bucura cat mai mult timp de luciul pietrei naturale.

Intretinere piatra naturala

- fie ca este vorba de spalare zilnica cu detergenti potriviti, fie de folosirea unui cristalizant sau ceara pentru mentinerea luciului, fie de slefuire pentru indepartarea zgarieturilor, acestea trebuie facute regulat pentru a mentine o perioada indelungata frumusetea pietrei dumneavoastra.

Slefuire beton si caramida

Asistenta tehnica

- instruim clientii nostri pentru o cat mai buna ingrijire si utilizare a pietrei naturale.

Pentru suprafete mai mari de 200mp asiguram proba de lucru gratuita

 
 
 
 

Partener: Arc-Rom Trading