PENTRU SFATUL UNUI EXPERT SAU PENTRU CERERE OFERTA SUNATI LA - 0754 231 212 - SAU COMPLETATI FORMULARUL:

 

Marmura - reconditionare, impermeabilizare, spalare si intretinere

 

La BrightStone, stim totul despre marmura. Noi intelegem si apreciem caracteristicile sale. Pasiunea noastra pentru ceea ce facem si dorinta de a educa clientii nostri pentru o ingrijire si intretinere adecvata, este evidenta in fiecare lucrare pe care o facem.

Conceptia gresita „daca marmura e o piatra nu necesita intretinere" este departe de adevar. Orice marmura necesita o forma de intretinere. Nevoile marmurei depind in functie de gradul de utilizare – pardoseli, pereti, bai, blaturi.

Marmura, este in general o piatra moale de diferite culori si cu diferite „nervuri". Unele tipuri de marmura sunt mai dure decat altele. Cu timpul insa, marmura se zgarie, isi pierde din stralucire si luciu daca nu este intretinuta asa cum trebuie.

Daca aveti o podea, un blat sau un perete de marmura care s-a zgariat, si-a pierdut din stralucire si frumusete sau are nevoie de reparatii, atunci este timpul sa contactati un profesionist al pietrei. La BrightStone gasiti experti care va pot repara, finisa si slefui marmura, granitul, travertinul sau alta piatra naturala pentru a o readuce la stralucirea initiala. O marmura care s-a matuit trebuie refinisata si tratata periodic de catre un profesionist.

La BrightStone nu numai ca oferim servicii de intretinere dar si instruim clientii nostri pentru o cat mai buna ingrijire si utilizare a marmurei. Folosim cele mai bune solutii de intretinere pentru a reda marmurei dumneavoastra frumusetea si stralucirea pe care o asteptati.

 
 
 
 

Partener: Arc-Rom Trading